2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Zöld csirke curry rizzsel

Magyar termék

Zöld csirke curry rizzsel 350 g Zöld curryvel ízesített csirkehús, zöldségekkel, curryvel ízesített rizzsel Összetétel: ivóvíz, előgőzölt rizs (13%), csirkehús (11%), vöröshagyma, bébirépa, karfiol, brokkoli, borsó), főzőtejszín (tejszín, módosított kukoricakeményítő, stabilizátor: E466, zsírtartalom: 20 m/m%), napraforgó étolaj, fűszerek, étkezési só, búzafinomliszt, étkezési keményítő,

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Zöld csirke curry rizzsel 350 g    Zöld curryvel ízesített csirkehús, zöldségekkel, curryvel ízesített rizzsel

 

                  

Összetétel: ivóvíz, előgőzölt rizs (13%), csirkehús (11%), vöröshagyma,

bébirépa, karfiol, brokkoli, borsó),

főzőtejszín (tejszín, módosított kukoricakeményítő, stabilizátor: E466, zsírtartalom:

20 m/m%), napraforgó étolaj, fűszerek, étkezési só, búzafinomliszt,

étkezési keményítő,

                

      Hazai feldolgozású termék 350 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(350 g)

energia (kJ/kcal)

300 KJ/ 72 kcal

 1050 KJ/   252 kcal

Zsír

1,8 g

6,3 g

  amelyből telített zsírsavak

      <0,1 g

        0,1 g

szénhidrát

          13 g

        46  g

  amelyből cukrok

      <0.5 g

     <0.5 g

Rost

      <0.5 g

       0,6 g

Fehérje

        1,4 g

       4.9 g

      0,07 g

     0,25 g

 

    

  Az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

  21 nap (nap/hó/év)

  Az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

  fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

 A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

 

 

    

 

 

    

 

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta