2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Tikka masala csirke rizzsel

Magyar termék

Tejszínes, fűszeres ízesítésű csirkehús rizzsel Összetétel: ivóvíz, csirkehús (19%), előgőzölt rizs (14%), vöröshagyma, paradicsompüré, főzőtejszín (tejszín, módosított kukoricakeményítő, stabilizátor: E466, zsírtartalom: 20 m/m%), kristálycukor, mangópüré, pirított szárított hagyma, napraforgó étolaj, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Tikka masala csirke 350 g    Tejszínes, fűszeres ízesítésű csirkehús rizzsel

                

Összetétel: ivóvíz, csirkehús (19%), előgőzölt rizs (14%), vöröshagyma, paradicsompüré,

főzőtejszín (tejszín, módosított kukoricakeményítő, stabilizátor: E466, zsírtartalom:

20 m/m%), kristálycukor, mangópüré, pirított szárított hagyma, napraforgó étolaj,

kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerek

    

                

        Hazai feldolgozású termék 350 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(350 g)

energia (kJ/kcal)

359 KJ/  86 kcal

 1257 KJ/  301 kcal

Zsír

1,7 g

6.0 g

  amelyből telített zsírsavak

      <0.1 g

       0,2 g

szénhidrát

         16 g

        56 g

  amelyből cukrok

        2,8 g

       9.8 g

Rost

      <0.5 g

       0,8 g

Fehérje

        1,7 g

       6,0 g

      0,06 g

     0,21 g

 

   

    Az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

    21 nap (nap/hó/év)

   Az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

   fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

   

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

 A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

 

    

 

 

    

 

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta