2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Tandoori csirke curryvel ízesített rizzsel

Magyar termék

Tandoori csirke curry 350 g Joghurttal ízesített fűszeres csirkehús curryvel ízesített rizzsel Összetétel: ivóvíz, előgőzölt rizs (14%), csirkehús (13%), zöldbab, karfiol,sárgarépa, zeller, póréhagyma, petrezselyem gyökér, vöröshagyma, paradicsom, joghurt (tej, kultúra), napraforgó étolaj, citromlé, étkezési keményítő, étkezési só, fűszerek.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Tandoori csirke curry 350 g     Joghurttal ízesített fűszeres csirkehús curryvel ízesített rizzsel

                 

    Összetétel: ivóvíz, előgőzölt rizs (14%), csirkehús (13%), zöldbab, karfiol,

     sárgarépa, zeller, póréhagyma, petrezselyem gyökér, vöröshagyma,

     paradicsom, joghurt (tej, kultúra), napraforgó étolaj,

     citromlé, étkezési keményítő, étkezési só, fűszerek.

                

      Hazai feldolgozású termék 350 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(350 g)

energia (kJ/kcal)

289 KJ/ 69 kcal

 1012 KJ/    242 kcal

Zsír

1,6 g

5,6 g

  amelyből telített zsírsavak

      <0.1 g

        0,1 g

szénhidrát

        12  g

         42 g

  amelyből cukrok

     <0.5 g

     <0.5 g

Rost

     <0.5 g

       0,9 g

Fehérje

       1,6 g

      5,6  g

     0,07 g

    0,25  g

 

     

Az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított 21 nap (nap/hó/év)

 Az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer fogyaszthatóságához, illetve minőségének

 megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

   

 Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

  teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig  melegítsük meg,

  vagy 90 °C-os sütőben  legalább 5-8 percig melegítsük meg!

  Felbontás után azonnal fogyasztandó!

A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

 

 

    

 

 

    

 

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta