2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

India csirke curry mazsolás rizzsel

Magyar termék

Curry ízesítésű sült csirkehús mazsolás rizzsel Összetétel: ivóvíz, csirkehús (21%), előgőzölt rizs (14%), vöröshagyma, mazsola, paradicsompüré, napraforgó étolaj, fűszerek, étkezési keményítő, étkezési só

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

India csirke curry mazsolás rizzsel 350 g      Curry ízesítésű sült csirkehús mazsolás rizzsel

             

Összetétel: ivóvíz, csirkehús (21%), előgőzölt rizs (14%), vöröshagyma, mazsola,

paradicsompüré, napraforgó étolaj, fűszerek, étkezési keményítő, étkezési só

           

Hazai feldolgozású termék 350 g 

   

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(350 g)

energia (kJ/kcal)

352 KJ/  84 kcal

1232 KJ/  294 kcal

Zsír

        2,6 g

       9.1 g

  amelyből telített zsírsavak

      <0,1 g

       0,2 g

szénhidrát

          13 g

        46 g

  amelyből cukrok

      <0.5 g

     <0.5 g

Rost

        0,5 g

       1.8 g

Fehérje

           2 g

          7 g

        0,1 g

     0,35 g

 

       

        Az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

         21 nap (nap/hó/év)

         Az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

         fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

        Ezen termék  előállításának igazolása: nyilvántartási és nyomon követési rendszer

       alkalmazása, amellyel az értékesítési lánc teljes folyamatában igazolható a megfelelés

       (termék összetevők származás igazolása a beszállítóktól, számlák, szállítólevelek, csomagolt

        termékek címkéje)

       

 

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta