2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Vadas marhahús gluténmentes spagetti tésztával

Magyar termék

Vadas marhahús gluténmentes spagetti tésztával

Használati utasítás:
Vadas marhahús gluténmentes spagetti tésztával

Összetevők: Főtt gluténmentes spagetti tészta (40 %) (víz, gluténmentes spagetti tészta (20 % készételre vonatkoztatva) (kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)),Vadas marhahús (60 %) (marhahús (25 % készételre vonatkoztatva), sárgarépa (16 % készételre vonatkoztatva), zeller, petrezselyemgyökér, laktózmentes tejföl (magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett tejszín, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim), napraforgó étolaj, vöröshagyma, kukorica keményítő, étkezési só, méz, mustár (víz, ételecet, mustármag, cukor), napraforgó étolaj, fűszerek (étkezési só, őrölt bors)), fűszerek.

 Védőgázas csomagolásban.

        Hazai feldolgozású termék 330 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(330 g)

energia (kJ/kcal)

677 kJ/162 kcal

2234 kJ/535 kcal

Zsír

6.2 g

20 g

  amelyből telített zsírsavak

2.7 g

8.9 g

szénhidrát

13 g

43 g

  amelyből cukrok

2.9 g

9.6 g

Rost

0.8 g

2.6 g

Fehérje

6.4 g

21 g

1.6 g

5.3 g

 

      

            az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

            21 nap (nap/hó/év)

           az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

           fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

         A terméket gluténmentes és laktózmentes alapanyagokból készítjük, ám a gyártó üzemben

        glutén és laktóz tartalmú alapanyagokat felhasználunk, így a termék nem minősül sem

        glutén-. Sem laktózmentesnek, nyomokban glutént, laktózt tartalmazhat. A címkén

        feltüntetett jelzés: A TERMÉK GLUTÉNT és LAKTÓZT FELHASZNÁLÓ ÜZEMBEN

        KÉSZÜLT! NYOMOKBAN GLUTÉNT és LAKTÓZT TARTALMAZHAT!

 

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

 A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

A termék glutént tartalmazó gabonákat, halat, földimogyorót, zellert, tejet, szóját, dióféléket,

 mustárt, szezámmagot és tojást is felhasználó üzemben készült.

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta