2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Túrós tészta gluténmentes szélesmetélttel

Magyar termék

Túrós tészta gluténmentes szélesmetélttel

Használati utasítás:
Túrós tészta gluténmentes szélesmetélttel

Összetevők: Főtt gluténmentes szélesmetélt tészta (70 %) (víz, gluténmentes szélesmetélt (23 % készételre vonatkoztatva) (kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)), laktózmentes túró (14 %) (tej, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim), laktózmentes tejföl (11 %) (magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett tejszín, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim), füstölt szalonna (sertésszalonna, étkezési só), napraforgó étolaj, étkezési só

Védőgázas csomagolásban.

       Hazai feldolgozású termék 330 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(330 g)

energia (kJ/kcal)

554 kJ/133 kcal

1828 kJ/439 kcal

Zsír

6 g

20 g

  amelyből telített zsírsavak

2.5 g

8.3 g

szénhidrát

16 g

53 g

  amelyből cukrok

1.3 g

4.3 g

Rost

0.6 g

2 g

Fehérje

3.3 g

11 g

1 g

3.3 g

 

     

             az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

            21 nap (nap/hó/év)

           az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

           fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

          A terméket gluténmentes és laktózmentes alapanyagokból készítjük, ám a gyártó üzemben

         glutén és laktóz tartalmú alapanyagokat felhasználunk, így a termék nem minősül sem

        glutén-. Sem laktózmentesnek, nyomokban glutént, laktózt tartalmazhat. A címkén

        feltüntetett jelzés: A TERMÉK GLUTÉNT és LAKTÓZT FELHASZNÁLÓ ÜZEMBEN

        KÉSZÜLT! NYOMOKBAN GLUTÉNT és LAKTÓZT TARTALMAZHAT!

  

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

A termék glutént tartalmazó gabonákat, halat, földimogyorót, zellert, tejet, szóját, dióféléket,

 mustárt, szezámmagot és tojást is felhasználó üzemben készült.

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta