2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Magyar termék

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Használati utasítás:

Összetevők: Főtt gluténmentes spagetti tészta (65 %) (víz, gluténmentes spagetti tészta (25 % készételre vonatkoztatva) (kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)),

Bolognai szósz (35 %) (marhahús (18 % készételre vonatkoztatva), paradicsompüré, pirosarany (nyers fűszer- és pritaminpaprika (87%), étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag (xantán gumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát)), napraforgó étolaj, lecsó (ivóvíz, paprika, sűrített paradicsom, cukor, étkezési só, módosított kukoricakeményítő), füstölt szalonna (sertésszalonna, étkezési só), vöröshagyma, étkezési só, fűszerek)    

   Hazai feldolgozású termék 330 g

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(330 g)

energia (kJ/kcal)

592 kJ/142 kcal

1954 kJ/469 kcal

Zsír

4.6 g

15 g

  amelyből telített zsírsavak

1.7 g

5.6 g

szénhidrát

19 g

63 g

  amelyből cukrok

1.3 g

4.3 g

Rost

1 g

3.3 g

Fehérje

5.3 g

17 g

1.1 g

3.6 g

 

      

            az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

            21 nap (nap/hó/év)

           az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

           fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

           A terméket gluténmentes alapanyagokból készítjük, ám a gyártó üzemben glutén tartalmú

          alapanyagokat felhasználunk, így a termék nem minősül gluténmentesnek, nyomokban

          glutént tartalmazhat. A címkén feltüntetett jelzés: A TERMÉK GLUTÉNT

           FELHASZNÁLÓ ÜZEMBEN KÉSZÜLT! NYOMOKBAN GLUTÉNT

           TARTALMAZHAT!

 

Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

 A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.   

A termék glutént tartalmazó gabonákat, halat, földimogyorót, zellert, tejet, szóját, dióféléket,

 mustárt, szezámmagot és tojást is felhasználó üzemben készült.

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta