2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Rakott burgonya

Magyar termék

Főtt burgonyakarikák, főtt tojáskarikák, magyar füstölt kolbásszal rétegezve, tejföllel sütőben sütve. A magyar kollégiumi éttermek sikerétele!

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Rakott burgonya 400g

 

összetevők:burgonya , tojás , tejföl , víz, füstölt parasztkolbász( sertéshús ,sertésszalonna, sertésfejhús, konyhasó, fűszerek és fűszerkivonatok, szőlőcukor stabilizátor (E450) , antioxidáns(E301,E316), ízfokozó(E621), színezék (E180c,E120) nátrium nitrit, füst ), napraforgóolaj, só, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:.tej,tojás. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

535 kJ / 129 kcal

2255 kJ / 563 kcal

Fehérje:

3 g

12 g

Szénhidrát:

12 g

48 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

5 g

20 g

Rost:

0,3 g

1,2 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja