2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Marha lábszárpörkölt galuskával

Magyar termék

A pörkölt a magyar konyha talán legkedveltebb étele! A klasszikus módozat marhalábszárból készül, sűrű, szinte barna leve intenzív, telt ízű a fűszerektől és a hosszú párolástól. Körete klasszikus magyar kifőtt kevert tészta, a galuska.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Marha lábszárpörkölt galuskával  400g

 

összetevők: búzaliszt ,víz, marhahús 25%, lecsó (víz,paprika,sűrített paradicsom,cukor,étkezési só,sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő),étkezési sav(citromsav), vöröshagyma , napraforgóolaj, tojás , só, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:glutén,tojás Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

991 kJ / 239 kcal

3966 kJ / 991 kcal

Fehérje:

8,5 g

34, 3 g

Szénhidrát:

24 g

96 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

10,4 g

41,8 g

Rost:

0,1 g

0,4 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta