2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Mangalica pörkölt dörzstarhonyával

Magyar termék

Paprikás fűszeres lében párolt mangalica apróhús. A mangalica különleges magyar sertésfajta, melynek ugyan magas a zsírtartalma, de kevés benne az ártó koleszterin. Körete: Házi szárított reszelt tészta megpárolva, azaz dörzstarhonya. Ez a magyar cus-cus.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Mangalica pörkölt, dörzstarhonyával  400g

 

Összetevők : víz, mangalica sertéshús 25% ,dörzstarhonya(búza liszt,tojás),lecsó (víz, paprika, sűrített paradicsom,cukor,étkezési só,sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő),vöröshagyma, napraforgóolaj, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:glutén,tojás.Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

732 kJ / 209 kcal

2928 kJ / 702 kcal

Fehérje:

8,9 g

35,6 g

Szénhidrát:

19,3 g

77,2 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

6,12 g

24,5 g

Rost:

0,08 g

0,35 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta