2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Alföldi gulyásleves

Magyar termék

A magyar konyha világszerte ismert levese. Paprikás, fűszeres lében párolt marhahús burgonyával, zöldségekkel együtt főzve.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Alföldi gulyásleves 500g

Összetevők víz, burgonya , sertéshús 12%, sárgarépa, vöröshagyma, napraforgóolaj, zeller gumó, petrezselyemgyökér, karalábé, lecsó (víz,paprika,sűrített paradicsom,cukor,étkezési só,sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő) só, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok: zeller. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

377 kJ / 91 kcal

1886 kJ / 455 kcal

Fehérje:

4 g

20 g

Szénhidrát:

4 g

20 g

Cukor:

0,4 g

2 g

Zsír:

4 g

20 g

Rost:

0,2 g

1 g

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja